Unde mergem iarna asta?

…Ca’n povești

Iată că vacanța de vară aproape s-a sfârșit. Aerul cald și îmbietor de vară ne părăsește pentru suspinele vremii  ruginii. Ca să nu intrăm într-o melancolie ,,preșcolară’’ m-am hotarât să sar un pic în timp către următoarea vacanță. Cea mult așteptată de toți iubitorii ,,neamului polar’’. Vacanța de iarnă. Pentru cei ce vor sa aibă parte de-o vacanță ,,ca’n povești’’ le recomand călduros ospitalitatea țării Alpilor, Austria.

Read MoreÎncă mai țin minte omul de zăpadă construit iarna trecută pe prispa pensiunii unde am fost cazați. A fost prezent încă din prima zi, pâna în ultima. Numeroasele pârtii împărțite pe diferite nivele de dificultate presărate cu instructori pasionați ce așteaptă cu drag entuziasmul celor mici de a se afla pe cele 2 scânduri vă stau la dispoziție.

Pensiunile tip ,,cottage’’ vă vor oferi căldura și confortul nemțesc alături de un bun deliciu culinar la fiecare masă.

În fiecare dimineață, înainte de a pleca la ski mirosul de cookies îmbibate în lapte mă trimitea cu gândul la reclamele Milka. Sună delicios, nu? Un mic dejun diversificat – biscuiți, iaurturi, sucuri naturale și mezeluri specifice zonei este exact ce ne trebuie pentru a avea destulă energie pe parcursul unei zile de schiat.

Ce este cu adevărat spectaculos aici este faptul că în sfârșit pare să se fi găsit un un spațiu nealterat în natură, unde mirosul de conifere și zăpadă nouă să te înconjoare pretutindeni, pe schiuri sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *