Radio Itsy Bitsy, un radio pentru suflete tinere

Din ce în ce mai multe persoane din jurul meu au început să asculte radio Itsy Bitsy. Un post ce a apărut adresându-se copiilor este urmărit cu viu interes atât de adolescenţi, cât şi de adulţi. Probabil, odată cu conştientizarea acestor lucruri, în mintea tuturor se naște eterna întrebare “De ce?”. Simplu!

Îmbinarea reuşită dintre melodii bine cunoscute din copilărie cu  altele noi, dar ritmate, concursuri interactive pentru cei mici şi informaţii din diverse domenii ce pot constitui puncte de pornire în căutarea de noi noţiuni. Respectul pentru ascultător este un alt argument destul de serios în favoarea postului de radio.

Spre deosebire de alte posturi, la Itsy Bitsy nu se întâmplă să asculţi o melodie la aceeaşi oră zilnic. Este mereu cineva acolo având grijă ca interesul ascultătorului să fie constant.

Un alt atu descoperit şi folosit foarte bine de realizatorii de la Itsy Bitsy în ajutorul părinților cu copii de până la 9 ani este programul de seară.

Începând de la ora 21 sunt difuzate melodii interpretate de persoane cu voci calde pentru calmarea și adormirea celor mici. Melodiile sunt întrerupte de mici sfaturi pentru a avea un somn uşor sau pentru a te apropia mai repede de lumea viselor.

Pauzele pentru reclame sunt destul de aerisite. Și, mai ales, îmi place faptul că reclamele sunt amuzante. Lucru ce devine un alt punct forte al postului care de 5 ani emite din Bucureşti pe frecvenţa 99.3 FM.

Încercaţi să vă regăsiţi bucuria copilăriei ascultând Itsy Bitsy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *