Pisicile aristocrate

Primul film la care m-am uitat când eram mică, şi care, după părerea mea, a fost cel mai bun până acum, este ”Pisicile aristocrate”.

Filmul „Pisicile aristocrate” a furat inima multor oameni de toate vârstele. Este foarte îndrăgit, mai ales de copii, din cauza micuţelor personaje principale, acestea fiind nişte pisicuţe: Ducesa, Marie, Toulouse, Berlioz şi motanul  vagbond Thomas O’Maley.

Acest film este o poveste de dragoste între Ducesă şi Thomas O’Maley, care la final, împreună cu Marie, Toulouse şi Berlioz primesc toată  averea stăpânei lor, o femeie bogată din Paris. Read More

Este un film pe care după ce îl vezi de 1000 de ori, primul lucru care îţi vine în minte şi în suflet este să îl vezi a 1001-a oară. Aţi ascultat vreo dată “Everybody wants to be a cat”? Dacă aţi avut această experienţă, zile în şir veţi ţopăi în casă sau pe stradă fredonând această melodie.

“Pisicile aristocrate” a avut un mare success încă de când a fost lansat, pe 11 decembrie 1970.

Haideţi, dragii mei, mi-a pierit orice chef să scriu. Haideţi să revedem “Pisicile aristocrate”. Încercați să-i găsiți limite de acceptare. Eu n-am putut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *