Umbra Hannah Montana

De ce în mintea  multor  adolescenţi  există  Hannah  Montana şi nu Destiny Hope Cyrus (Miley Cyrus)?

Majoritatea  tinerilor  o  ştiu  pe Hannah Montana ca  vedetă  rock, dar nu se gândesc niciodată la ea, ca “umbra” lui Destiny Hope Cyrus. Adolescenţii  o iubesc poate din cauza faimei  sau  din cauză că este  printre cele mai  tinere  cântăreţe  de  muzică  rock. Gândiţi–vă  că de fapt “ Zeiţa Hannah Montana”  NU EXISTĂ.

Poate că Destiny  a ales această variantă pentru că i s-a părut mai bună, însă de câţiva ani a trecut la pasul următor. A lăsat în urmă  această copilărie și a recunoscut că la concertele  ei  nu  va  mai  exista  Hannah  Montana, ci  doar Miley Cyrus. Unii adolescenţi  au acceptat acest lucru, dar alţii nu. Însă cei care nu au acceptat  cred că ar putea să se gândească  la două lucruri:

„Hannah  Montana este  o valoare  autentică?”

„Hannah Montana este un personaj ușor de uitat?”

Miley Cyrus  şi-a scos primul album în data de 23 iulie 2007, a jucat  în  „The Last Song” (“Ultimul cântec”)  şi  în ”Hannah Montana”, serial de televiziune american, nominalizat  la Premiile Emmy. Primul episod a debutat, în  România, pe data de 3 iulie 2008, pe Tvr 1.

Dacă  ar  fi  ca  adolescenţii să aleagă un model  în viaţă, acesta  ar  trebui  sa fie Miley Cyrus pentru puterea  şi răbdarea  pe  care a avut-o cu „umbra  Hannah Montana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *