Taylor Swift

Am descoperit-o pe Taylor în urmă cu 2 ani, prin melodia „Love Story”. Versurile melodiei m-au făcut  să descopăr un stil nou de muzică și anume country cu influențe pop.
Melodiile ei m-au acompaniat de multe ori când sensibiltatea mea era la cote … adolescentine: tristețe, bucurie, ceva plictiseală pentru un orar cam monoton.
După acest prim contact am început să caut mai multe melodii, și căutarea a avut succes: „White Horse” și „Stay Beautyful”.
Taylor Swift, tânăra de 20 de ani este foarte ocupată și asaltată de propuneri de colaborări și roluri de film; dar și așa îi rămâne timp și pentru compus cântece. Acestea sunt cele care îi dezvăluie adevărata ei personalitate.
Melodia care a facut-o cunoscută în Romania a fost „Love Story”, în 2008, a atras mulți fani, printre care și pe mine. Inspirată de povestea din „Romeo și Julieta”, melodia a fost difuzată timp de 15 săptămâni la posturile de radio. “Semnătura lui Taylor”, cum mai este supranumită piesa, a devenit primul single country care a intrat pe locul 1 în clasamentul Nilsen  BDS CHR/Top 40.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *