Spitalul “All Saints”

La ceva timp după ce pasiunea mea pentru medicină ajunsese la pragul maxim (îmi ocupa cea mai mare parte din timpul liber), am descoperit în mod accidental (butonând la televizor) serialul “All Saints”.

Înainte să apuc să îmi formez prima părere, m-a frapat faptul că imaginile din timpul intervenţiilor chirurgicale erau extrem de clare şi axplicate  foarte exact. Am continuat să mă uit fiindcă am ajuns la concluzia că nu pierd vremea. După fiecare episod rămâneam cu informaţii noi şi foarte interesante.
Read More
Cazurile sunt privite prin prisma asistenţilor din echipa lui Terry Sullivan, oamenii cu responsabilitatea cea mai mare. Atitudinea medicilor şi a personalului face parte din categoria „bine de ţinut minte” pentru cei ce doresc să practice medicina. Serialul poate prezenta un punct de pornire foarte util în căutarea mai multor informaţii pe diversele teme abordate de personaje.
Dacă însă unii adolescenţi nu sunt pasionaţi în mod special de  medicină şi nu sunt atraşi de momentele grele din orice spital, pot urmări serialul sub forma unei lecţii de viaţă extrem de bine venită.
Serialul este deja la al şaptelea sezon, dar pentru pasionaţi, pe lângă episoadele  de pe AXN Crime, momentele din urmă pot fi găsite foarte uşor pe internet. Poate fi urmărit de plăcere, de la vârsta adolescenţei şi până la maturitate, în timpul liber, după serviciu.
Sfatul meu pentru cei ce doresc să urmeze medicina şi sunt atraşi de propunerea pentru vizionarea acestui serial, este să nu vă limitaţi la urmărirea lui. După cum am mai spus, “All Saints” poate să fie doar un punct de pornire, un imbold, pentru a căuta din ce în ce mai multe informaţii. Serialul a fost produs în 1998, regia îi aparține lui Pino Amenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *