Valori morale

Momentan mass-media nu reprezinta pentru mine si poate ca nu a reprezentat niciodata un model.Nu-mi amintesc vreodata sa fi spus in minte “ha ,asta chiar e de tinut minte ” citind un ziar sau o revista .Nu pot spune ca nu cumpar reviste , cumpar ,dar din pacate nu le cumpar pentru continutul lor cultural pentru ca nu am gasit asa ceva deocamdata. Consider ca  este trist si descurajator sa traiesti intr-o lume in care femeia ideala consta intr-o fusta scurta , picioare lungi si silicon pe unde poate. Si cu restul cum ramane ?!daca ele sunt frumoase ..noi suntem de umplutura?!..si barbatul ideal are BMW si lanturi la gat?!…refuz sa traiesc intr-o lume in care nu se mai pune pret pe nimic din ceea ce conteaza,unde totul prin prisma presei ajunge sa fie batjocorit . A trecut ceva vreme de cand nu am mai tinut un ziar in mana si pot spune ca am supravietuit pana acum ,si cand tineam nici macar nu era al meu ,era al bunicii mele .

Toate valorile morale detinute de mine ,acum ,nu au nici ce mai mica legatura cu mass-media actuala ,sunt  exact opusul . Nu pot spune ca nu exista si emisiuni extrem de interesante de unde chiar ai de invatat : In premiera sau Romania,te iubesc!, dar sunt o picatura intr-un ocean.  Refuz sa vad travestiti la televizor si Gigela cum se desparte de  Gigel si spune ca nici nu era asa extraordinar “pai de ce ai mai fost cu el ?!?!NU NE PASAAAA”,sunt subiecte de care sunt satula si va spun sincer ca am ajuns sa MUT mecanic atunci cand vad anumite personaje precum  Oana Zavoranu pe ecran …la inceput era ca un spasm si dupa a devenit reflex,cea mai mare placere este sa MUTI si o faci sa TACA.  Sunt de acord ca exista niste oameni care nu au pur si simplu din ce trai si au nevoie de acele aparitii dar  noi de ce trebuie sa suferim si sunt de acord ca daca nu-ti place nu te uiti dar …atunci la ce ma uit?!la aragaz?!

Ca sa inchei ,nu ,nu-mi regasesc valorile morale,nici nu as avea in cine sa le gasesc ,nici daca as vrea; asa ca cea mai rapida solutie este sa renunti ,chiar daca este extrem de frustrant si nu ma intelegeti gresit, nu sunt o lasa dar cu cine sa ma lupt ?!e o mare mult prea mare de oameni care trag foloase din asta, ar fii imposibil sa reusesc singura,bineinteles nu strica sa incercam dar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *