Valori Morale

Parerea mea despre Mass-Media

 

Pentru mine Mass-Media din zilele noastre nu reprezinta un loc in care sa regasesc valori morale din care sa ma pot inspira pentru a evolua ca persoana. Mass-Media a devenit un loc extra-populat de persoane ce doresc faima, ce nu au mai nimic bun de spus sau aratat. Adevaratele valori nu le gasesti butonand telecomanda. Eu le-am gasit participand in activitatile extrascolare reprezentand liceul meu, am intalnit astfel numeroase persoane dornice sa ma invete cateva idei despre viata.

Persoanele care m-au influentat cel mai mult au fost o doamna, care la prima vedere parea destul de severa, insa ulterior am descoperit ca ea putea face diferenta intre locul de munca si timpul liber de socializare, astfel orice lucru marunt legat de munca pe care ea o depunea si ii implica si pe ceilalti il facea sa para ca merita, este important si te va ajuta in viata, insa in acelasi timp poti avea o viata extraordinara de familie. Aceasta doamna se numeste Katrijn Beelen este din Belgia, si a fost organizatoarea si coordonatoarea programului “Clase Europene” in care mai multe scoli din diverse tari s-au intalnit pentru a reproduce o sesiune de apropare a unor legi propuse tot de participant. O alta persoana este Bogdan Aurescu, avocatul care a castigat Insula Serpilor pentru Romania. Am avut placerea de ai asculta discursul si de ai adresa intrebari la Conferinta “2day Ambassadors”. M-a facut sa realizez ca pot face ceea ce-mi place pe plan profesional, insa in acelasi timp prin cariera mea pot ajuta oamenii din jurul meu, chiar si tara mea.

Persoanele de mai sus, nu sunt mediatizate precum Tonciu si Crudu, ce au devenit adevarate modele de viata pentru numeroase pustoaice de 12 ani, insa nici nu cred ca este nevoie doarece Mass-Media in formula romaneasca de acum nu este deloc sigura, iar orice ar zice aceste persoane poate fi usor interpretat gresit. Astfel cine e dornic de cunoastere si evolutie, tine in a avea o imagine si un moral bun, se modeleaza si isi cauta sursele singur, nelasandu-se influentat si controlat de aceasta mafie Mass-Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *