Un site la inaltimea unui radio de calitate

Itsy Bitsy La distanță de ceva ani de la descoperirea postului de radio Itsy-Bitsy, am simțit curiozitatea de a arunca o privire și pe site-ul lor.

Buna părere pe care mi-o făcuse radioul, a fost pe deplin justificată de modul în care se prezintă pagina sa de internet. Este extrem de bine organizată, documentată, cu informații numeroase, de actualitate, și mereu înnoite. Este exact ceea ce trebuie pentru a completa emisiile postului, prin imagini și articole detaliate, ce aprofundează subiecte doar amintite, pe scurt, în timpul transmisiei.

Site-ul este o combinație reușită de secțiuni adresate copiilor și părinților, încărcate de sfaturi pentru petrecerea timpului liber. Echipa Itsy-Bitsy a muncit la realizarea unui material complex ce conține diverse sugestii despre posibile activități de vara pentru cei mici.Aceștia pot participa la concursuri, jocuri sau cursuri, clasificate în funcție de tematică și de vârstă.

Pagina Itsy-Bitsy oferă și o rubrică foarte bine pusă la punct, ce cuprinde evenimentele trecute, prezente și viitoare, la care echipa participă, și la care sunt invitați toți ascultătorii. Datorită site-ului care abunda în informații, părinții și copii sunt ținuți aproape de viața radioului lor preferat, fapt ce înlesnește obținerea unui feed-back și îmbunătățirea activității echipei.

Pe scurt, acestea sunt câteva din ingredientele succesului de care se bucură radioul care emite pe frecvența 99.3 FM în București, iar exemplul lor de muncă serioasă și dăruire față de ceea ce și-au propus să facă, ar trebui să fie un exemplu pentru fiecare dintre noi (fie că ne aflăm la conducerea unei firme, fie că ne conducem doar pe noi prin viață).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *